keskiviikko 28. lokakuuta 2009

Fine is perfect.

Laiskotuttaa. Tänään on Tsekin itsenäisyyspäivä, eli virallinen vapaapäivä. Oltiin eilen vähän ulkona, ja niin oli kyllä muutama muukin. En tiedä oisko tuolla keskustassa tapahtunut tänään jotain, mut ulkona on harmaata ja kylmää. Ei huvita.

Tänne kuuluu mm. yksi levoton mutta mahtava reissu Ostravaan, toinen turistimpi reissu Slovakiaan ja Itävaltaan, nimellistä opiskelua mm. antiikin kirjallisuuden homoerotiikasta, uusia kivoja ja ei-niin-kivoja ihmisiä, fiilistelyä hymy huulilla, koko kropassa tuntuvaa ikävää, itkua ja naurua, postikortteja suomeen ja suomesta. Plus yksi kaasuvuoto. Kaikki kuitenkin hyvin.

Rakastuin Wieniin ja Itävaltaan, paluu Prahaan ei tuntunut hyvältä. Täällä on arki, Wien oli maailmanpyöriä, linnoja ja auringonpaistetta.


Suomeen näillä näkymin 16/17/18 joulukuuta.

//nothing really special. One great trip to Ostrava, another great trip to Bratislava&Wien, couple of problems with our gas, postcards from and to finland, lots of laugh, lots of missing, little bit studying. But everything is fine, and fine is perfect.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti