perjantai 21. elokuuta 2009

Some photos, please!


Home sweet home! Tää on siis nyt tää nykynen asumismuoto, mikä yllätti kyllä aika positiivisesti. Meillä on jopa oma kylppäri, whoa!


Tossa on tota possea nyt. Ja kaljaa. Kuvassa siis vasemmalla meidän kolme hassua portugalilaista, etenkin toi sergio on kyl niin hölmö. Haha. Teen siitä jonkun oman postauksen joskus, vaikka kaikkia sen tempauksia on vähän vaikea selittää. Se tulee kylästä, jossa on 7 asukasta. Se selittää aika paljon:D Jep. Pöydän päässä siis nykyinen kämppispämppis Natalia, Natun vieressä on saksalainen Oliver ja Oliverin vieressä Satu ja meitsi.


Toi on se kiva paikka ihan keskustassa ilman turisteja. Sen nimi on Atmosphere. Että sillä tavalla. Ilmeisen suosittu se kuitenkin on, meidän pöydässä oli pöytävaraus yheksältä niin jouduttiin jättämään paikka sit sikseen. Ehkä se oli ihan hyväkin, alko nimittäin olut sit maistumaan...:D Niin ja ai niin, tässä kuvassa esiintyy myös meidän ruotsalainen vahvistus Christopher (se on vähän hidas), niin ja sitten mein kielikurssin koordinaattori/järkkääjä/henkinen tuki Jindrich. Ja muut onkin sitte vanhoja tuttuja.


Oli kiva ilta. Niin ja tää on sit sen jälkeen kun alko se olut maistumaan...


Jeejee, tulee ihan kirjuri mielee tosta nurmikolla loikoilusta. Viltti vaan puuttuu, mut luotan siihen et Anna ja Miina pitää siitä hyvän huolen! Ja pinssistä myös. Niin, kuvassa siis italialainen Ricardo, espanjalaiset Luis & Lorena, ja saksalainen Lawreen. Ja Natalia. Niin ja on tällä kurssilla sit semmonen ranskalainen Bertilleki. Se on vähän kummallinen. Muut onki sitten kivoja! Jee!

Laitan tähän loppuun viel videon maailman söpöimmästä pikkutytöstä! Käytiin Kaarlen sillalla vähän fiilistelees katusoittoo, se oli tietty ihan täynnä turisteja mut ei se sit niin haitannu. Aika turisteja tässä nyt iteki viel ollaan:) Mut, AWWWWWWW! :))))))




Nyt rupeen nukkumaan flunssaa pois koska huomenna on THE PARTY! Niin ja sunnuntaina sit se Radiohead, hihhii!

IN ENGLISH, PLEASE:
Okay, here's some photos about the place and people. And in the video we're at Charles Bridge, and that dancing little girl is so sweet!:) I'm little bit sick right now, that's why I'm standing in front of the computer on friday... That's not so typical for me:D But tomorrow is THE PARTY! And on sunday Radiohead, I can't wait!:)

Niin ja facebookissa on tietty loput kuvat: http://www.facebook.com/album.php?aid=98123&id=730564349&l=3d46163678

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Öitä! <3

3 kommenttia:

  1. Ihanaa et sul on ihanaa. Oot rakas <3

    VastaaPoista
  2. Moi Saara! Terveiset naapuriblogista. Sun ekat viikot kuulostaa tutulta, samat jutut täällä toisella puolella maapalloa. Pidä hauskaa ja kirjoittele tänne lisää.

    VastaaPoista
  3. Anna: <3

    Ja Essi, joo yritän päivitell' mahdollisimman paljon kunhan vaan aika riittäis:) Tsemppiä sinne teidän talveen!

    VastaaPoista